Testimonis

La nostra missió és ajudar que els membres augmentin els seus negocis a través d'un programa de comercialització de referències estructurat, positiu i professional que li permeti desenvolupar relacions significatives a llarg termini amb professionals de negocis de qualitat.

Testimonial image

“L'arquitecte és molt difícil de recomanar i que la gent confiï amb tu... perquè no venem uns pantalons que si no t'agrada, en compres uns altres, fem la casa dels seus somnis. I normalment la casa la fan una vegada a la vida i per tant, encara que estiguin molt i molt contents, no en faran pas una altra... Així que la visibilitat que guanyes en el grup i en el món exterior és molt gran i important. BNI a més, m'ha aportat un gran aprenentatge com a persona i com a empresari. M'ha ensenyat a parlar en públic, en creure amb mi mateixa, a saber liderar una empresa, a optimitzar, ....”

Veure el perfil de Mercè Oriol a Linkedin

Mercè Oriol Arquitectura i Urbanisme

Testimonial image

“En Martí ens diu que BNI li representa ser el principal motor comercial de la seva empresa. Gràcies a BNI, i al seu mètode de màrqueting per referències, obté gairebé el 50% de la facturació de l'empresa. "Hi ha una gran part altruista a BNI, comences a destinar temps al grup i necessites un temps per fer pal·leses les tres fases de l'VCR (visibilitat, credibilitat i rentabilitat). Quan passes de la fase 1 a la 2, perceps que aquest altruisme es transforma en productivitat personal i professional. Ser membre actiu a BNI ha canviat la meva vida i em permet observar el futur amb gran optimisme".”

Veure el perfil de LinkedIn de Martí Viñals

Martí Viñals iKREA

Testimonial image

“BNI és un accelerador, m'ha servit per arribar a nous clients, molt més ràpid. Permet que et coneguin a tu i a la teva empresa fóra de la teva xarxa de contactes habitual. També he ampliat el nombre de col·laboradors per a mi i pels meus clients.”

Veure el perfil de Ginés Guillén al LinkedIn

Ginés Guillén PEC Projects

The Latest From BNI

    Ajax loader image