Per què unir-se a BNI?

Els nostres membres gaudeixen d'un creixement comercial sense precedents.

BNI proporciona un entorn positiu, de suport i estructurat pel desenvolupament i l'intercanvi de referències comercials de qualitat.

Beneficis de BNI

Existeixen un munt de beneficis a l'unir-se a BNI:

  •      Augmenta les perspectives comercials: augmentaràs substancialment el negoci mitjançant referències.
  •      Desenvolupament professional: tindràs accés als nostres exclusius programes de capacitació i oportunitats per agilitzar la teva presentació i habilitats comercials.
  •      Excelents oportunitats de networking: la teva participació fins a 52 reunions de networking l'any, augmentarà la teva exposició a molts altres professionals de negocis a la teva comunitat.
  •      Recursos exclusius per a membres: tindràs accés a una gamma d'eines i materials  educatius sobre xarxes, parlar en públic i les millors pràctiques comercials.

Què et trobaràs?

Per ajudar-te a aprofitar el màxim la teva primera reunió de BNI, aquí hi ha algunes coses que necessites saber abans d'assistir-hi:

  •    Estigues preparat: visita un grup ja format per parlar sobre el teu negoci. Tindràs l'oportunitat de presentar la teva empresa o activitat professional davant de desenes d'altres professionals de la teva zona.
  •      Reunions: com a visitant, pots assistir a una reunió de grup dues vegades. Les reunions són d'alta eficiència i s'executen d'acord amb una agenda estructurada. Duren al voltant de 90 minuts, i inclou el temps suficient per relacionar-se amb els membres abans i després de cada reunió. Arriba al voltant de 15 minuts abans per no perdre't cap oportunitat d'establir contactes.
  •      Tu ets l'expert/a: només una persona de cada especialitat professional pot unir-se a un  grup de BNI, el que elimina la possibilitat de competència entre els nostres membres. Quan t'uneixes a un grup, tu ets l'únic representant de la teva especialitat i pots desenvolupar relacions amb altres membres del grup com la persona de referència pels seus serveis.
  •      Respecta la seva activitat: les empreses que els nostres membres representen són les seves ocupacions a temps complet, el que garanteix que puguin posicionar-se com a recursos i experts en el seu camp.

Últimes novetats a BNI

    Ajax loader image