Per què unir-se a BNI?

Els nostres membres gaudeixen d'un creixement comercial sense precedents.

BNI proporciona un entorn positiu, de suport i estructurat per al desenvolupament i l'intercanvi de referències comercials de qualitat.

Beneficis de BNI

Existeixen un munt de beneficis a l'unir-se a BNI:

  •      Augmenti les perspecties comercials: augmentarà substancialment el seu negoci mitjançant referències.
  •      Desenvolupament professional: tindrà accés als nostres exclusius programes de capacitació i oportunitats per agilitzar la seva presentació i habilitats comercials.
  •      Excelents oportunitats de networking: la seva participació fins a 52 reunions de networking l'any augmentarà la seva exposició a molts altres professionals de negocis a la seva comunitat.
  •      Recursos exclusius per a membres: tindrà accés a una gamma d'eines i materials  educatius sobre xarxes, parlar en públic i les millors pràctiques comercials.

Què cal esperar?

Per ajudar-lo a aprofitar el màxim la seva primera reunió de BNI, aquí hi ha algunes coses que necessites saber abans d'assistir:

  •      Estigues preparat: visiti un grup ja format per parlar sobre el seu negoci. Els membres estan interessats en ensenyar com les connexions amb els visitants poden ser mútuament beneficioses. A més, no oblidi portar les seves targetes de visita.
  •      Reunions: com a visitant, pot assistir a una reunió de grup dues vegades. Recordeu utilitzar aquest temps per conèixer la personalitat de el grup i als seus membres, no per promocionar el seu negoci. Les reunions són d'alta eficiència i s'executen d'acord amb una agenda estructurada. Duren al voltant de 90 minuts, i inclou el temps suficient per relacionar-se amb els membres abans i després de cada reunió. Arribi al voltant de 15 minuts abans perquè no es perdi cap oportunitat d'establir contactes, i assegureu-vos d'iniciar sessió com a visitant.
  •      Vosté és l'expert: només una persona de cada especialitat professional pot unir-se a un  grup de BNI, el que elimina la possibilitat de competència entre els nostres membres. Quan s'uneix a un grup, vostè és l'únic representant de la seva especialitat i pot desenvolupar relacions amb altres membres en el grup com la seva persona de referència per als seus serveis.
  •      Respecti la seva artesanía: les empreses que els nostres membres representen són les seves ocupacions a temps complet, el que garanteix que puguin posicionar-se com a recursos i experts en el seu camp.

Últimes novetats a BNI

    Ajax loader image