BNI - L'organització mundial de Xarxes i Referències empresarials líder al món.

Testimonial image

“BNI és un accelerador, m'ha servit per arribar a nous clients, molt més ràpid. Permet que et coneguin a tu i a la teva empresa fora de la teva xarxa de contactes habitual. També he ampliat el nombre de col·laboradors per a mi i pels meus clients.”

Veure el perfil de Ginés Guillén al LinkedIn

PEC Projects

Testimonial image

“L'arquitecte és molt difícil de recomanar i que la gent confiï en tu... perquè no venem uns pantalons que si no t'agraden, en compres uns altres, fem la casa dels teus somnis. I normalment la casa la fan una vegada a la vida i per tant, encara que estiguin molt i molt contents, no en faran pas una altra... Així que la visibilitat que guanyes en el grup i en el món exterior és molt gran i important. BNI, a més, m'ha aportat un gran aprenentatge com a persona i com a empresària. M'ha ensenyat a parlar en públic, a creure en mi mateixa, a saber liderar una empresa, a optimitzar....”

Veure el perfil de Mercè Oriol a Linkedin

Mercè Oriol Arquitectura i urbanisme

Testimonial image

“En Martí ens diu que BNI li representa ser el principal motor comercial de la seva empresa. Gràcies a BNI, i al seu mètode de màrqueting per referències, obté gairebé el 50% de la facturació de l'empresa. "Hi ha una gran part altruista a BNI, comences a destinar temps al grup i necessites un temps per fer pal·leses les tres fases de l'VCR (visibilitat, credibilitat i rendibilitat). Quan passes de la fase 1 a la 2, perceps que aquest altruisme es transforma en productivitat personal i professional. Ser membre actiu a BNI ha canviat la meva vida i em permet observar el futur amb gran optimisme".”

Veure el perfil de LinkedIn de Martí Viñals

iKREA

Últimes novetats a BNI

    Ajax loader image