Notícies

El Networking Summer Event, de BNI, es consolida com l’esdeveniment de ‘networking’ per excel·lència de l’estiu

 

L’organització d’intercanvi de referències més important del món, BNI (Business Network International), va complir les expectatives en la primera edició del Networking Summer Event, que es va dur a terme a l’Hotel & Spa Mas Solà, de Santa Coloma de Farners.

En l’esdeveniment, es van dur a terme activitats de networking per fomentar l’intercanvi d’oportunitats de negoci entre els assistents; un resum de BNI a la regió de les comarques de Girona, el Maresme i el Vallès Oriental; una ponència de prop d’una hora i mitja del conferenciant de renom internacional Emilio Duró; un sopar, i copes.

El Networking Summer Event va aplegar gairebé dues-centes persones en diversos espais de l’Hotel Mas Solà. L’organització ja mira lloc per fer la segona edició l’estiu que ve; abans, però, ultima els detalls de la tercera edició de la Gala Givers Gain, que es farà al desembre i serà una ocasió nova per fer networking entre els més de tres-cents cinquanta empresaris i professionals que formen part dels diversos grups empresarials de BNI de la regió.

ENTREVISTA A CARME CERNICHARO I LAURA DE LA VEGA, DIRECTORES EXECUTIVES DE BNI CAT NORDEST respecte com ha evolucionat BNI la forma de fer negoci online, publicada en un article de la revista Empresarial Girona Juliol'20.

Article de la revista Empresarial Girona
 

COM HA REVOLUCIONAT BNI LA FORMA DE FER NEGOCI ONLINE

Entrevista a Carme Cernicharo i Laura de la Vega, Directores Executives de BNI A CATALUNYA NORD EST (Girona, Maresme i Vallés Oriental)

  1. Qui són la Carme i la Laura?

La Carme Cernicharo és Gerent del Grup Altimir, empresa especialitzada en Serveis Higienicosanitaris pel sector Hostaleria i la Industria Alimentària.

La Laura de la Vega es Advocada, especialitzada en Dret Immobiliari, a Girona.

Som un Tàndem. Ambdues, gestionem i estem teixint, junt amb l’equip de Directors, aquest projecte empresarial BNI CAT NORD EST.
El nostre objectiu, i la nostra il·lusió és: Consolidar una comunitat empresarial interconnectada, formada per 1000 professionals de negoci que generin oportunitats i creixement al territori, convertint-se en un exemple i referent d’economia col·laborativa. Un projecte ambiciós i engrescador alhora, que ens permet créixer personal i professionalment, al mateix temps que ajudem a altres empresaris a fer el mateix per les seves empreses!

  1. Qui conforma la zona de la província de Girona (Quants BNI hi ha a la zona)

La Província de Girona és el territori més desenvolupat del projecte BNI ACT NORD EST. Actualment està format per una xarxa de 4 grups ja consolidats a Girona ciutat, Alt Empordà, Baix Empordà i La Garrotxa,  i 2 que s’estan formant a La Comarca de La Selva i a Ripoll. Compta amb un total de quasi 250 professionals en xarxa. A la província de Girona, concretament, els 4 grups actius estan generant un negoci anual de més de 5M € i mouen unes 6000 oportunitats de negoci cada any.

  1. Què ha suposat el confinament per a BNI?

BNI, a diferència d’altres sistemes i grups de Networking, es una plataforma mundial amb una eina de treball ja digitalitzada fa temps, com és el BNI Connect (plataforma digitalitzada que ens permet el contacte i el traspàs de referencies i negocis entre els professionals de la xarxa). El fet de ser mundial i molt estructurada va permetre que en poc més d’1 setmana, els grups que es reunien presencialment cada setmana, passessin a un format online de reunions que els ha permès continuar estant Interconnectats, seguir creant xarxa i seguir fent negocis. Per tant, el confinament per BNI ha suposat EVOLUCIÓ I INNOVACIÓ d’un sistema que tradicionalment ja té l’eficàcia comprovada i que existeix des de fa més de 35 anys, 4 concretament a la Província de Girona.

El confinament ha fet veure a molts i molts empresaris la necessitat i importància de estar connectats, de tenir xarxa, de ser visible, per la continuïtat dels seus negocis. D’aquí que BNI CAT NORD EST s’hagi consolidat encara més en el territori.

  1. Com ha revolucionat BNI la forma de fer negocis online?

Doncs ja de per sí, BNI es un sistema revolucionari, basat en l’ajuda mútua, en la col·laboració entre líders, i, en aquests moments d’Estat d’Alarma no ha estat diferent! BNI en format online ha fet un pas més en el seu objectiu de canviar la manera en que el món fa negocis. BNI online, ha permès a la xarxa empresarial seguir creixent i seguir generant oportunitats, inclús en moments on tots hem vist minvades les nostres oportunitats de generar negoci per les nostres empreses. Gràcies a la xarxa empresarial i d’influència BNI  molts empresaris s’han reinventat, s’han format, han millorat habilitats i han aconseguit ser més visibles, més creïbles i més competitius i forts en el seu mercat.

  1. Què ha aportat BNI als empresaris?

BNI aporta ordre, estructura, sistema. BNI és l’eina de màrqueting per aconseguir més oportunitats i més creixement per les empreses, i cada empresari o professional de negoci la fa servir a raó dels seus objectius empresarials.

BNI com a eina, aporta més xarxa d’influència, més aprenentatge, més negoci i més Givers Gain (col·laboració i ajuda sense comissions) .

Si tu ajudes un professional, ell voldrà fer el mateix per tu. Doncs imagineu això no entre 2 professionals sinó en xarxa! El poder del treball en xarxa pot arribar a ser brutal per aconseguir els nostres objectius empresarials. Creiem fermament que la col·laboració professional és un dels factors de supervivència per les PIMES.

  1. Què han aportat els empresaris a BNI?

Els empresaris aporten les ganes, la il·lusió de fer créixer els seus projectes. Aporten experiència i aprenentatge a la resta de professionals de la xarxa. A BNI la col·laboració entre aquests professionals, no només es mesura en diners! Hi ha molt i molts altres factors que un empresari por aportar al seu grup o a la comunitat empresarial, com són els seus coneixements, la seva professionalitat, els seus contactes, la seva actitud positiva. Per tant, els empresari que aporten a la xarxa? Els empresaris són “la xarxa”, BNI es l’eina que utilitzen per aconseguir els resultats, els seus objectius.

“Professionals ajudant a professionals”

Presencialment BNI CAT NORD EST, ja era una realitat en els darrers anys i aquest darrers 4 mesos, online, ha continuat creixent, mantenint-se més activa que mai.

BNI GIR Valors es corona com a millor Grup de BNI Espanya SLC per segon mes consecutiu.

 

BNI GIR Empatia celebra el seu segon any de vida

 
BNI GIR Empatia, amb ubicació actual a Platja d'Aro, arriba aquest mes als 2 anys d’antiguitat. Van ser necessaris onze mesos per arribar al llançament, però les dades confirmen que ha estat tot un èxit:
Total facturat els dos anys: 2.606.040€
Total oportunitats de negoci: 3.262 referències, de les quals 1.551 s’han materialitzat (48%)
Total reunions 1&1: 1.716
Pic de Membres: 51
Moltes gràcies a l’Equip de Lideratge d’aleshores, Andreu Peñalver, Josep Saballs i Martí Viñals. Al segon que hi va haver, Josep Morató, Eva Garcés i Gerard Pla. I a l’actual, format pel Josep Saballs, Martí Viñals i Pilar Argelina. Igualment, volem donar les gràcies a tots i totes les Membres que en algun moment han tingut alguna responsabilitat com a coordinadors/es i en especial als que han format part en algun moment del Comitè de Membres.
També un agraïment sonor a Toni Cruz i a la Elisabet Valentí, el primer una peça essencial en el llançament del grup i la segona per haver seguit el llegat. A els ambaixadors durant aquest temps, l’Albert Suñer i la Bea Exposito. I també, com no, a les directores executives Laura de la Vega i Carme Cernicharo. Moltes gràcies i felicitats a totes i tots!
Desitgem a la totalitat dels Membres del Grup i als futurs, que el Grup segueixi endavant i per molts anys puguin anar ajudant a les seves empreses i per tant també, a les seves famílies.

Últimes novetats a BNI

    Ajax loader image